Nordlie klar for Fredrikstad

Starter fredag morgen.

NY REDNINGSAKSJON: Tom Nordlie har tidligere reddet klubber fra nedrykk i både Tippeligaen og 1. divisjon. Nå håper FFK-ledelsen at han skal gjøre det samme i Fredrikstad. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
NY REDNINGSAKSJON: Tom Nordlie har tidligere reddet klubber fra nedrykk i både Tippeligaen og 1. divisjon. Nå håper FFK-ledelsen at han skal gjøre det samme i Fredrikstad. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Tom Nordlie ble seint torsdag kveld klar for Fredrikstad. Han forlater Kongsvinger umiddelbart og leder sin første FFK-trening allerede fredag.

Søndag debuterer han på Fredrikstad-benken, når de rødhvite møter Tromsø på Alfheim.

Fredrikstad ligger på den utsatte kvalikplassen og klubbledelsen håper nå at Nordlie kan redde dem fra nedrykk. Det er en jobb han har klart med flere klubber før.

- Vi håper Toms inntreden vil være med å snu den negative trenden vi er inne i. Nå er første mål å sikre plassen i Tippeligaen. Det er åtte kamper igjen. Spillerne og trenerteamet skal stå på for å klare dette. Jeg må få takke Fredrikstad Spillerinvest AS som økonomisk bærer dette i sin helhet ut 2009, sier administrerende direktør Runar W. Henriksen til klubbens hjemmeside.

Nordlie har signert en kontrakt som binder ham til FFK ut 2011-sesongen.

Grönhagen utHan ble smigret da Fredrikstad tidligere denne uka tok kontakt, men sa tidlig at han ikke ønsket å gå inn i forhandlinger med klubben før den hadde avklart sitt forhold til Anders Grönhagen. Svensken er for tida sykmeldt og Henriksen forteller nå at Grönhagen er løst fra kontrakten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer