Nordlie med SMS-aksjon for å få med hele Kongsvinger på kamp

- Handler om klubbens eksistens.

MOBILISERER: Tom Nordlie ber instendig folk i Kongsvinger om å ta turen på Gjemselund.Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet
MOBILISERER: Tom Nordlie ber instendig folk i Kongsvinger om å ta turen på Gjemselund.Foto: Thomas Rasmus Skaug/DagbladetVis mer

 |||Følg søndagsfotballen direkte i livestudio fra klokka 18.

(Dagbladet.no): I Kongsvinger handler det ikke bare om å spare penger. Klubbens eksistens står på spill.

— KIL kan vinne serien og cupen og dra 2700 tilskuere på hjemmekampene, men fortsatt ikke gå i balanse med dagens utgiftsnivå, sa styreleder og fungerende daglig leder, Henrik Mohn til Glomdalen tidligere i uka.

31. august løper fristen for innsending av dokumenter til profflisensnemnda i Norges Fotballforbund ut. Får man ikke orden på økonomien innen den tid, er ikke konkurs bare et spøkelse som hjemsøker Gjemselund, men en høyst sannsynlig konsekvens.

Det får Tom Nordlie til å ta affære. Den alltid engasjerte og handlekraftige KIL-treneren, satte i går kveld i gang en SMS-aksjon for å mobilisere glomdølingene til å gå på kamp, skriver glomdalen.no.

«Nå er det alvor! Vær så snille og kom på Gjemselund og se KIL-Skeid i morgen klokken 18.00. Det er nok billetter igjen. Ta med familie og venner. Det handler om klubbens eksistens. KIL trenger deg - og vi trenger alle å bli minnet på hvor fint det kan være på fotballkamp. Man savner ingenting før det blir borte. Send denne videre til alle du kjenner. Takk! Tom Nordlie» står det å lese i tekstmeldingen.

Svaret på om Nordlie har nådd fram til KIL-folkets hjerterøtter med budskapet får vi klokka 18 i ettermiddag.