Nordlie og Fjørtoft reiste til Bergen

Skal snakke med Huseklepp.

(Dagbladet.no): LSK-trener Tom Nordlie og LSK-manager Jan Åge Fjørtoft er i dag i Bergen for å snakke med Erik Huseklepp om en mulig overgang til Romerike-klubben, skriver Bergens Tidende.

- Det kom en høflig anmodning om at LSK ville prate med Huseklepp, bekrefter sportssjef i Brann, Roald Bruun-Hansen.

Husklepps kontrakt går ut etter sesongen, og den lovende kantspilleren kan dermed fritt forhandle med aktuelle klubber allerede i sommer. Brann har vært tydelige på at de ønsker å ha med Huseklepp videre, men denne sesongen har 23-åringen kun startet tre kamper for Bergens stolthet.

- Erik er en spiller vi ønsker å ha med videre. Han har meget gode offensive kvaliteter og det er rette tidspunkt å bruke dem på. Han er en spennende spiller, har Mons Ivar Mjelde tidligere slått fast.

Kanskje ønsker LSK å kjøpe fri Huseklepp fra kontrakten allerede nå, men et alternativ er en fri overgang etter sesongslutt.

LSKs daglige leder Frank Grønlund bekrefter at Fjørtoft og Nordlie er i Bergebn for å snakke med Huseklepp.

- De skal nok snakke litt med han ja, men dette er i utgangspunktet et prosjekt for 2008-sesongen. Når det er sagt, man vet aldri hva som skjer i fotball, sier Grønlund noe kryptisk.

Uansett skulle Huseklepp nå ha gode kort på hånda i enhver forestående kontraktsforhandling.

ETTERTRAKTET: Både Brann og LSK vil gjerne ha Erik Huseklepp i stallen sin. I dag snakker sannsynligvis Huseklepp med Nordlie og Fjørtoft om en mulig overgang til "Fugla". Foto: Torbjørn Berg/Scanpix
ETTERTRAKTET: Både Brann og LSK vil gjerne ha Erik Huseklepp i stallen sin. I dag snakker sannsynligvis Huseklepp med Nordlie og Fjørtoft om en mulig overgang til "Fugla". Foto: Torbjørn Berg/Scanpix Vis mer
Nordlie og Fjørtoft reiste til Bergen
<B>I BERGEN:</B> LSK-manager Jan Åg Fjørtoft er i Bergen for å snakke med Erik Huseklepp om en evenetuell overgang til Romerike.
<B>I BERGEN:</B> Det er tydelig at LSK mener alvor i jakten på Huseklepp, da både Tom Nordlie og Jan Åge Fjørtoft har tatt turen over fjellet for å snakke med Brann-vingen.