Nordlie raser mot TV2

Vålerenga-trener Tom Nordlie er forbannet etter et innslag på TV2-sporten i går kveld. - Dårlig gjort, freser Nordlie. TV2s sportssjef Bjørn Taalesen ber Nordlie ta kontakt hvis saken fortsatt er et problem.

Tom Nordlie ble intervjuet av TV2 i går. Vålerenga-treneren så innslaget i TV2-sporten seinere på kvelden. og synes at innslaget kan tolkes som om han har sagt at investorene i Vålerenga ikke har greie på fotball.

- De stilte meg et spørsmål om hvem som burde stå for de sportslige ansettelsene i fotball, og jeg svarte at de burde foretas av folk som er ansatt for det og/eller har greie på og erfaring fra sport. Det var ikke min hensikt å kommentere konkrete personligheter i Vålerenga, skriver Nordlie på sin hjemmeside.

Nordlie hevder at spørsmålet han ble stilt i innslaget ble lagt til i ettekant.

- Spørsmålet fra TV2 som kom på lufta ble lagt til i studio etter at de hadde snakket med meg, og da jeg ga mitt svar viste de bilder av Ola Mæhle, John Fredriksen og Øystein Stray Spetalen. Men min uttalelse hadde ingenting med dem å gjøre, jeg uttalte meg på generelt grunnlag om hvem som burde stå for sportslige ansettelser, skriver Nordlie.

- Dette var dårlig gjort av TV2. Jeg føler at innslaget ble mikset og redigert for å fremstille det som et personangrep. Dette får stå for journalistens regning.

TV2s sportssjef Bjørn Taalesen hadde ikke lest artikkelen på Tom Nordlies hjemmeside da Dagbladet.no kontaktet han i formiddag.

- Uten å ha lest artikkelen vil jeg si at TV-innslag redigeres best av de som kan TV. Jeg respekterer at Tom Nordlie kan mer om fotball, så jeg kommenterer ikke hans treningsmetoder, sier Taalesen, som mener TV2s bildebruk i innslaget ikke er noe problem.

- At det legges bilder på aktuelle personer i et sånt innslag kan ikke - og bør ikke overraske Tom Nordlie. Skulle man laget avis av det Tom sa ville det blitt brukt arkivbilder av de samme personene, Mer tid enn dette har jeg ikke lyst til å bruke på denne saken, sier Taalesen.

Kommer du til å kontakte Nordlie?

- Tom får ta kontakt med oss hvis dette fortsatt er et problem, sier Taalesen.¨

(Dagbladet.no)