Nordlie raste:
- Jeg var målløs

Start-keeper Jonas Deumeland sier at han skjønte lite da Nordlie freste mot ham under et intervju med Eurosport.

OPPHETET: Det oppstod full krangel mellom Skeid-trener Tom Nordlie og Starts keeper Jonas Deumeland etter et omdiskutert rødt kort. Video med tillatelse fra Eurosport Vis mer

Under kampen mellom Skeid og IK Start, som endte 1-1, ble det i stor grad fokusert på et rødt kort som ble gitt til Start-spiller Martin Ramsland i etterkant. Start-angriperen bommet da han skulle ta ballen, og i stedet stemplet han Ahmed El-Amrani, som ble liggende på bakken ei stund i smerte.

Det ble altså rødt kort til store protester fra Start-spillerne. I etterkant av kampen fikk Skeid-trener Tom Nordlie se situasjonen på nytt på Eurosports sending.

Han uttrykte at han ikke så noen problemer med det røde kortet. Det gjorde imidlertid Starts keeper Jonas Deumeland. Han sto ved Nordlies side da de begge så situasjonen flere ganger.

Start-keeperen mente at på grunn av at Ramsland tok ballen først, så burde det ikke vært rødt kort.

Uenighetene mellom Nordlie og Deumeland eskalerte etter hvert i full krangel.

- Er du blind? spurte Nordlie Start-keeperen flere ganger under seansen.

Da Deumeland skulle prøve å komme til ordet ble han flere ganger avbrutt av Nordlie som ba ham om å være stille.

- Jeg var ganske målløs

I etterkant av hendelsen har Start-keeperen kommentert hvordan han opplevde krangelen mellom han og Nordlie. Han sier at han ble overrasket over kommentarene som ble gitt fra Nordlie på Eurosport.

- For å være ærlig så var jeg ganske målløs for et øyeblikk. Men jeg håper du forstår at jeg ikke vil bruke noe energi på å diskutere denne uheldige hendelsen, sier Deumeland til Dagbladet.

Man kunne se at Nordlie ikke var imponert over Ramslands takling, og han virket heller ikke begeistret over Deumelands vurdering av situasjonen. Likevel mener tyskeren at Nordlie ikke hadde grunn til å være frustrert.

- Han og laget hans dro fordel av situasjonen. Likevel kan jeg skjønne at han ble frustrert med tanke på at han helt sikkert håpte på tre poeng etter at vi fikk en spiller utvist, sier Deumeland.

Han har likevel ikke noen vonde ord å si om den tidligere Start-treneren etter hendelsen, og vil heller legge det hele bak seg.

- Jeg kan bare si at jeg vil fokusere på neste kamp og de neste utfordringene, og ikke diskutere denne hendelsen, sier Start-keeperen.

Fortsatt uenig i utvisningen

Han forteller videre at han ikke snakket med Nordlie etter intervjuet med Eurosport.

Deumeland sier også at han har sett situasjonen i ettertid og fra flere vinkler. Han står fortsatt ved at det gjerne kunne blitt tatt en annen avgjørelse enn direkte rødt kort.

- Jeg sier ikke at dommeren tok feil ved å gi frispark, men et gult kort ville ha vært mer passende ettersom Martin var 100 prosent fokusert på å treffe ballen, noe han også gjorde, sier han og fortsetter:

- Med tanke på farten og ubalansen endte han opp med å treffe Skeid-spilleren som sto i Martins luftrom, noe som førte til at han ikke hadde et annet sted å sette foten. Det var ingen intensjon om å skade Skeid-spilleren - spesielt med tanke på at han var utenfor Martins sikt og at han bare var fokusert på å ta ballen.

Deumeland sier også at Ramsland ikke hadde strak fot, noe som også bidrar til at han ikke synes utvisningen var riktig.