Nordlie sikret seg all makt i FFK

- Jeg er sportslig ansvarlig og rapporterer direkte til daglig leder.

NY JOBB: Tom Nordlie er på plass i Fredrikstad i dag. Før han skrev under for FFK sikret han seg all makt over det siste sportslige ordet i klubben.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .
NY JOBB: Tom Nordlie er på plass i Fredrikstad i dag. Før han skrev under for FFK sikret han seg all makt over det siste sportslige ordet i klubben. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tom Nordlie presenteres i Fredrikstad kl 09.45. Dagbladet.no følger pressekonferansen.

(Dagbladet.no): En av de viktigste betingelsene Tom Nordlie satte for å skrive under for Fredrikstad, var at han ikke skulle ha en sportsdirektør over seg.

- Jeg er sportslig ansvarlig og rapporterer direkte til daglig leder. Det tror jeg er klokt, sier Nordlie til VG i dag.

For Nordlie mener den omstridte sportsdirektørrollen har mye av skylda for at det har gått galt tidligere, blant annet da han måtte gi fra seg jobben som LSK-trener. Derfor brukte han mye av forhandlingene med FFK på å forsikre seg om at alle var enige om ansvarsfordelingen.

- Jeg vil forsikre meg om klubbens organisasjonskart. Hvem som er over og under meg. Hvilket mandat jeg har på ulike områder. Hvem som er der og hvem jeg kan plukke. Hvilke sportslige ambisjoner klubben eventuelt ser for seg og muligheten til å forsterke laget. Det sportslige ansvaret bør ligge hos meg, sa han til Fredrikstad Blad dagen før avtalen var klar.

Leder laget søndagNordlie ble enig med Fredrikstad i går kveld. Han leder sin første trening med laget allerede i dag, og tar plass på benken når FFK møter Tromsø søndag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer