Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordlie stanset treningen etter slåsskamp

Bård Borgersen og Bjarte Lunde Aarsheim fløy på hverandre.

(Dagbladet.no): Start er blitt kjent for sine intensive treningsøkter, men på Marbella i går gikk det litt over styr. Etter en voldsom duell mellom landslagsspiller Bård Borgersen og Bjarte Lunde Aarsheim ble det full slåsskamp.

De to tok nakkegrep på hverandre, og de andre Start-spillerne måtte storme til å for å skille kamphanene, skriver Fædrelandsvennen.

Etter treningen la Borgersen seg paddeflat.

- Jeg gikk over streken denne gang, sier han til avisen.

- For dumt

Landslagsback Marius Johnsen er heller ikke videre imponert over lagkameratenes oppførsel.

- Det er trist når voksne folk begynner å slåss. Det blir for dumt, sier han.

Makrellen har kanskje ennå ikke kommet til Sørlandet, men Tom Nordlie er neppe lei seg for at tenningen omsider ser ut til å være tilbake i Start-laget, som har slitt fælt i vinter. Likevel stanset han treningen for en periode og tok en faderlig prat med Borgersen og Lunde Aarsheim.

• Din mening: Blir Start et topplag i år?

<B>HISSIG:</B> De fleste vet at Tom Nordlie er en hissigpropp, men nå vet vi at Bård Borgersen er det samme. Nordlie stoppet treningen for en periode etter slåssing på Start-treningen.
<B>TENTE:</B> Bjarte Lunde Aarsheim måtte trekkes tilbake av lagkameratene etter en duell med Bård Borgersen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling