Nordlie synes synd på spillerne

Vålerenga-trener Tom Nordlie var nedfor etter at nedrykket var et faktum. - Jeg synes synd på spillerne. Dette fortjente de ikke, sa Nordlie. Se video!

Vålerenga presset voldsomt mot Sogndal-målet etter at Tommy Øren utliknet til 2-2. Spillerne sto nærmest i kø for å score, men ballen gikk som så mange ganger før for Oslo-klubben ikke i mål.

- På slutten er det helt utrolig at ballen ikke ville inn. En av de to situasjonene på slutten må jo være straffe, men det hjelper ikke noe, sier Vålerenga-treneren.

Nordlie var langt nede etter kampen, men var mest opptatt av de andre i den sorgtyngede Vålerenga-garderoben.

- Klubben, spillerne og størteapperatet hadde fortjent at vi holdt oss. Det har vært en sesong med utrolig mange utfordringer. De utfordringene har første og fremst spillerne takla på en veldig fin måte. Makan til lojalitet i forhold til det vi driver med har jeg ikke opplevd. Jeg synes synd på spillerne først og fremst i denne situasjonen. Nå må Vålerenga ta den tunge veien ned i første divisjon. Der venter motstandere som Ørn/Horten, Aalesund og Mandalskameratene.

- Det er ingen andre ting i idrett enn å komme sterkt tilbake, men det er bittert å ta steget ned, sier Nordlie, som også fant en fornuftig forklaring på nedrykket:

- Vi er der vi er fordi vi ikke er dyktige nok over tid.