Nordlie til Sandefjord?

1. divisjonsklubben Sandefjord ønsker seg Tom Nordlie som trener. Og Nordlie selv er slett ikke uinteressert.

Ifølge Sandefjords Blad har partene allerede vært i forhandlinger. I morgen skal den tidligere Vålerenga-treneren holde et foredrag for klubbens sponsorer. Da blir det et nytt møte mellom Nordlie og klubben.

- Vi har ikke snakket lønn og penger foreløpig, men det skal vi gjøre i morgen, sier daglig leder Øystein Ulsnæs.

Sandefjord-lederen understreker at Nordlie på ingen måte er engasjert som ny trener, men han tror Nordlie kan være en mann som kan skape mer blest om klubben.

- Vi ser etter en profil som kan være med på å heve totalproduktet vårt. Vi ønsker å bli mer interessante for publikum, marked, presse og spillere, sier Ulsnæs.

Nordlie fikk sparken som Vålerenga-trener i vinter. Bodø/Glimt er blant klubbene som har forhørt seg om Nordlie, men nå kan det hende Nordlie havner i mindre profilerte Sandefjord.

- SF kan godt være aktuelt. Skal jeg være trener igjen - og det har jeg veldig lyst til - må det være for et lag som kan oppnå noe på kort sikt eller for en klubb med fremtidsvisjoner. Per i dag er SF omtrent slik Odd var da jeg tok over, eller kanskje litt dårligere, men det er en nøktern klubb som setter tæring etter næring, sier Nordlie til Sandefjords Blad.

Han kjenner til flere av spillerne i Sandefjord. Nordlie er ikke så opptatt av om hans neste klubb spiller i 1. divisjon eller Tippeligaen.

- Jeg vil heller trene en 1. divisjonsklubb med ambisjoner enn et eliteserielag på bunnivå, sier han.

Tom Nordlie ønsker seg helst en relativt rask avklaring.

(Dagbladet.no)

TIL SANDEFJORD? Tom Nordlie.