Nordlie tror bråket styrker LSK

- Kan ikke bli verre.

(Dagbladet.no): Lillestrøm ligger solid plassert på bunnen av tabellen etter fem serierunder. Slikt blir det gjerne støy av rundt en klubb med ambisjoner om å være et topplag.

Men på Åråsen er man ikke redd for litt rabalder.

- Jeg tror det som har skjedd de siste dagene binder oss sammen og gjør oss enda sterkere. Humøret er bra og treningene gode, sier Tom Nordlie til Romerikes Blad.

Og slik situasjonen er nå, har klubben egentlig lite å tape.

- Ting kan på en måte ikke bli verre, mener Nordlie.

Justeringer

Selv om det ble tap mot Brann søndag, viste Lillestrøm spillemessig framgang. Og også på treningsfeltet går det bedre, bekrefter kaptein Frode Kippe.

- Vi er veldig fornøyd med de justeringene som Tom har gjort med treningene i fellesskap med oss spillere. Det viser at en del problemer kan løses ved at vi har en god dialog med treneren, sier Kippe.

Nordlie tror bråket styrker LSK

Hvis utvendig støy i tillegg virker styrkende, har Viking all mulig grunn til å skjelve før de kommer til Åråsen mandag. For det har vært rikelig med bråk rundt Lillestrøm denne uka.

Riseth raste

Først var Vidar Riseth sint på både TV 2 og dommer Tom Henning Øvrebø etter tapet mot Brann søndag kveld.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tirsdag ville dekk-kongen Tashawer «Tommy» Sharif gi klubben 10 millioner kroner, men under forutsetning av at det ble tatt en debatt rundt trener Tom Nordlie.

Onsdag sa anonyme LSK-spillere til Nettavisen at store deler av spillergruppa ønsket å fjerne Nordlie. Kaptein Kippe avviste påstandene og bedyret at laget har full tillit til treneren.

Tom Nordlie avfeiet også kritikken som oppspinn.

- Samtidig er det andre som forsøker å sette folk opp mot hverandre, sa Nordlie til Dagbladet.no.

Ba Fjørtoft gå

BRÅK ER BRA? Tom Nordlie tror i alle fall ikke ting kan bli verre i LSK. Støy rundt klubben kan virke samlende, mener treneren. Foto: Sara Johannessen, Scanpix
BRÅK ER BRA? Tom Nordlie tror i alle fall ikke ting kan bli verre i LSK. Støy rundt klubben kan virke samlende, mener treneren. Foto: Sara Johannessen, Scanpix Vis mer

På torsdag var TV 2 igjen på plass på LSK-trening med kamera, og igjen filmet de Olivier Occean i klinsj med en lagkamerat. Til manager Jan Åge Fjørtofts store irritasjon.

I går krevde Romerikes Blads sportsleder Morten Svesengen i en kommentar at Fjørtoft må trekke seg. Noe manageren overfor TV 2 avviste at var aktuelt.

Lillestrøm møter altså Viking hjemme på mandag. 16. mai spiller de mot Rosenborg på Lerkendal. Det er ingen enkel vei ut av uføret for LSK - men desto mer selvtillit å vinne dersom de snur trenden mot så sterk motstand.

TILLIT TIL TOM: Kaptein Frode Kippe har støttet trener Tom Nordlie gjennom en tøff uke.