Nordlie tvang spillerne til ny løpstest

Engstelig for LSK-guttas form.

(Dagbladet.no): Lillestrøm-spillerne fikk smake den beryktede Nordlie-testen sist fredag, med nedslående resultat. Bortsett fra Bjørn Helge Riise og Simen Brenne var det svært få som fikk godkjent - med utad virket ikke LSK-treneren nevneverdig bekymret. Sannheten var en ganske annen.

I garderoben etterpå sa Nordlie i klartekst hva han mente om spillernes fysiske form.

- De fikk beskjed om at de kunne glemme alt som hadde med topplasseringer å gjøre med slike testresultater, sier Nordlie til Romerikes Blad.

Derfor kommanderte han spillerne ut i en ny test allerede mandag, for å finne ut om det virkelig kunne stemme at det ikke sto bedre til med LSK-gutta.

Mer løpetrening

Etter den andre testen ble han litt mer beroliget. Snittet for troppen gikk opp med en knapp runde (fra 27 til 27,7), og nesten samtlige spillere forbedret sine resultater.

Men ifølge Romerikes Blad er de fortsatt langt unna toppnivået til Start-spillerne mens Nordlie fortsatt regjerte. Fredrik Strømstad & co klarte rett i underkant av 30 runder.

- Fortsatt er det mye å gå på, sier Nordlie.

MISFORNØYD: LSK-spillerne skuffet Tom Nordlie så mye etter løpstesten fredag at han beordret dem ut i en ny test mandag. Da våget ikke spillerne annet enn å skjerpe seg. Foto: SCANPIX
MISFORNØYD: LSK-spillerne skuffet Tom Nordlie så mye etter løpstesten fredag at han beordret dem ut i en ny test mandag. Da våget ikke spillerne annet enn å skjerpe seg. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg forventer et snitt på minst 28 neste gang. Når sesongen starter, bør ingen utespiller ligge under 28.

Nå må LSK-spillerne belage seg på mer fysisk trening i tiden som kommer enn det som var planlagt.

Nordlie tvang spillerne til ny løpstest
BERYKTET:</B> Den såkalte Nordlie-testen er beryktet, og tapper spillerne fullstendig for krefter. Her er Marius Johnsen i aksjon for Start - som hadde et langt høyere snitt enn Lillestrøm.