Nordlys: - Rushfeldt ferdig som trener i Tromsø

Blir ikke med i trenerteamet neste sesong.

 FERDIG SOM TRENER I TIL:  Sigurd Rushfeldt (t.v) er ifølge Nordlys ikke lenger en del av Tromsøs trenerteam. Foto: Ole Reidar Mathisen / NTB scanpix
FERDIG SOM TRENER I TIL: Sigurd Rushfeldt (t.v) er ifølge Nordlys ikke lenger en del av Tromsøs trenerteam. Foto: Ole Reidar Mathisen / NTB scanpixVis mer

Sigurd Rushfeldt har siden karriereavslutningen for to år siden jobbet i Tromsøs trenerteam. Nå går trenerjobben mot slutten, melder Nordlys.

Med 172 scoringer i eliteserien, la Rushfeldt opp etter 2011-sesongen. Siden den gang har han først jobbet som spillerutvikler, deretter toppspillerutvikler og senere førstelagstrener i Tromsø. Han har i senere tid fungert som assistenttrener.

Nordlys hevder tirsdag at Rushfeldt ikke er en del av neste sesongs trenerkabal, som ifølge Rushfeldt selv skal legges i høst.

- Det skal være avgjort før 1. oktober. Før den tid vil jeg ikke kommentere noe rundt dette, sier han til avisen.

Klubben ønsker minst mulig snakk om trenerteamet, i en periode hvor eliteserieklubben sliter sportslig.

- Klubben er i kraftig poengnød og jeg har fullt fokus på det sportslige, slik at vi kan komme oss ut av nedrykksstriden og ta oss videre i europaligaen, sier Rushfeldt.

Avisen skriver at Rushfeldts avskjed med TILs trenerteam ikke kommer som en følge av interne konflikter. Det er også uklart hva den tidligere storscoreren skal ta seg til.

(NTB)