Nordmann blir futsal-leder

Frank Hartvedt blir trolig styremedlem i det internasjonale futsalforbundet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Futsal er fortsatt en relativ liten sport i Norge. Men i resten av verden er innendørsspillet nesten på høyde med fotball, med 30 millioner spillere.

Nå blir norske Frank Harttved trolig en av futsalsjefene på verdensbasis. Det melder ISF, det skandinaviske innendørsfotballforbundet, i en pressemelding i ddag.

Hartvedt er foreslått som Europas eneste kandidat til en plass i styret hos AMF. Dermed skal det mye til om han ikke valgt inn når verdensforbundet møtes 5. og 5. juni.

- Europa trenger en innflytelsesrik og sterk person i AMF-styret, som har evne til å få gjennomslag for nytenkning. Her mener jeg Frank Hartvedt er en ideell kandidat, uttaler visepresident i AMF, Christian Prevost, til indoor-football.com.

Hartvedt sier i pressemeldingen at han er glad for støtten.

- Jeg deler visepresidentens syn på at det er viktig at Europa får mer innflytelse i utviklingen av futsal internasjonalt, sier Hartvedt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer