Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kåre Vedvik i NFL

Nordmann debuterte for NFL-lag

Fikk tillit fra start.

SEIER: Baltimore Ravens vant 17-16 mot Chicago Bears. Foto: Joe Robbins/Getty Images/AFP
SEIER: Baltimore Ravens vant 17-16 mot Chicago Bears. Foto: Joe Robbins/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kåre Vedvik fikk sjansen fra første stund i Baltimore Ravens' oppkjøring til en ny NFL-sesong. Rogalendingen hadde en imponerende debut mot Chicago Bears.

Det var ventet at Vedvik kom til å debutere i Ravens' første treningskamp i sommer. Ifølge Aftenposten spilte 24-åringen fra Stavanger både som kicker og punter torsdag. Det er ikke en vanlig kombinasjon i NFL.

Baltimore Ravens slo til slutt Chicago Bears 17-16. Vedvik scoret fra 31 yards på det som var hans eneste «field goal»-forsøk i kampen. Han var også sikker da han to ganger sparket for ekstrapoeng.

Vedvik viste også solide takter som punter. Hans lengste spark i oppgjøret var 63 yards, og han hadde 48,2 yards i gjennomsnitt på sine åtte spark.

Nordmannen skrev under for Ravens i april. Han har imponert på trening og i sin første kamp, men ifølge Aftenposten er det lite trolig at han får spille når tidligere Super Bowl-vinner Baltimore Ravens sesongåpner mot Buffalo Bills 9. september. Konkurransen om plassene er knallhard.