Nordmann dømmer toppoppgjør i Egypt

Ola Hobber Nilsen dømte ikke Rosenborg mot Strømsgodset som oppsatt 2. påskedag. Årsaken er at han skal dømme toppkamp i Egypt tirsdag.

TIL EGYPT: Erik Hobber Nilsen dømmer fotballkamp i Egypt.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
TIL EGYPT: Erik Hobber Nilsen dømmer fotballkamp i Egypt. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det stormet rundt Nordstrand-dommeren etter vestlandsderbyet mellom Viking og Brann i Stavanger 13. april, der Brann hevdet seg snytt for tre straffer. Etter kampen innrømmet Hobber Nilsen at han bommet på to av dem.

33-åringen var opprinnelig satt opp til å dømme Rosenborg og Strømsgodset på Lerkendal 2. påskedag, men ble tatt av oppdraget. Årsaken er at han takket ja til et internasjonalt oppdrag.

Mandag kveld offentliggjorde Egypts fotballforbund at Hobber Nilsen leder toppoppgjøret mellom Pyramids FC og El Zamalek i egyptisk Premier League tirsdag kveld. Det melder VG.

Nordstrand-dommeren har som vanlig med seg Tom Harald Grønevik og Geir-Oskar Isaksen som assistentdommere. Kristoffer Hagenes er fjerdedommer i oppgjøret.

Selv om det er sjelden kost at norske dommere dømmer seriekamper utenlands, er det ikke første gang en nordmann er i aksjon i egyptisk Premier League denne sesong. Tore Hansen ledet oppgjøret mellom Al Masry og Pyramids FC i januar. Samme mann dømte Nord-Hellas-derbyet mellom PAOK og Aris måneden etter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer