Nordmann fikk en real skrekksmell i debuten for Allsvenskan-lag

Husker ikke hva som skjedde.

SKREKKDUELL: Norske Tor Øyvind Hovda fikk sin debut for Åtvidaberg i går. Her i en hodeduell med Djurgårdens Omar Colley, en duell som ser mildt sagt vond ut. Foto: Gunnar Ask
SKREKKDUELL: Norske Tor Øyvind Hovda fikk sin debut for Åtvidaberg i går. Her i en hodeduell med Djurgårdens Omar Colley, en duell som ser mildt sagt vond ut. Foto: Gunnar Ask Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tor Øyvind Hovda fra Hønefoss fikk i går sin debut for Åtvidaberg i Allsvenskan, men det hele tok en dramatisk vending for den norske 25-åringen.

Bare få minutter ut i kampen var han involvert i en skrekkduell med Djurgårdens Omar Colley, som bildet øverst i saken viser.

De begge ble liggende på bakken en stund og fikk behandling, men fortsatte utrolig nok kampen som endte uavgjort. Hovda ble byttet ut etter 70 minutter.

Når Dagbladet snakker med 25-åringen i ettermiddag, er det rett etter restitusjonstrening med Åtvidaberg.

Ble groggy - Formen er bra, men jeg er veldig hoven og ser ikke så godt på det ene øyet. Jeg skal til laglegen vår nå i ettermiddag, så skal han se på om han kanskje må sy på det, forklarer Hovda til Dagbladet.

FÅR BEHANDLING: Tor Øyvind Hovda.
Foto: Maja Suslin / TT
FÅR BEHANDLING: Tor Øyvind Hovda. Foto: Maja Suslin / TT Vis mer

Han forteller at han ble litt groggy etter hendelsen, men det verste var at han slet med synet.

- Det var bandasjen som satt rundt der, og det begynte det å hovne opp litt. Bandasjen gjorde kanskje at man følte seg litt ekstra groggy, også. Man skal jo tenke seg litt om etter sånne hodeskader, sier Hovda.

Selv husker han ikke selve hendelsen. Det var først da han satte seg på benken etter å ha blitt byttet ut han begynte å tenke over det.

Husker ikke - Jeg husket bare at jeg lå på sidelinja etterpå. Jeg ble forklart hva som skjedde, så jeg vet jo alt nå. Men det var litt ekkelt der og da, da jeg ikke skjønte helt hvordan det hadde gått til.

Hovda forteller at dagens trening gikk bra til tross for smellen. Men han tror dog at trening med fotball hadde vært vanskelig. Hønefoss-gutten forteller at han kjenner seg bra, men at øyet er såpass hovent at det er vanskelig å se.

Han har sett bildet fra gårsdagens kamp.

- Jeg synes jeg lignet litt på Quasimodo, der, sier Hovda til Dagbladet.

BANDASJERT: Tor Øyvind Hovda.
Foto: Maja Suslin / TT
BANDASJERT: Tor Øyvind Hovda. Foto: Maja Suslin / TT Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer