Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordmann håvet inn 35 millioner i poker-VM

Kom på andreplass.

PENGER PÅ SPILL: Det var en solid bunke penger på spill da Felix Stephensen spilte poker-VM i Las Vegas. Foto: AP / NTB Scanpix
PENGER PÅ SPILL: Det var en solid bunke penger på spill da Felix Stephensen spilte poker-VM i Las Vegas. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det endte med en norsksvensk duell i poker-VM i natt, og like før klokka sju falt avgjørelsen, melder Aftonbladet.

Svenske Martin Jacobson stakk av med seieren, men nordmannen Felix Stephensen reiser ikke tomhendt hjem fra Las Vegas. Andreplassen gir ham nesten 35 millioner kroner.

Svenske Jacobsen fikk hele 68 millioner kroner for seieren.

- Jeg er selvfølgelig skuffet over at førsteplassen røyk headsup, og den skuffelsen vil nok vare i et par dager. Men tross alt må jeg jo være kjempefornøyd, sier 24-åringen til Vi Menn.

- Tøft finalebord Da de tre spillerne satte seg ned ved finalebordet i natt, satt nederlandske Jorryt van Hoof med 89,625 millioner chips. Svenske Martin Jacobsen med 64,75 millioner og Felix Stephensen som har 46,1 millioner chips.

- Jeg følte jeg spilte bra i dag, men det gjorde alle. Det var et tøft finalebord.

6685 deltakerne deltok da VM startet 5. juli, og finalen startet med ni mann på finalebordet, og det skulle vise seg at førstemann til å ryke var Mark Newhouse, mannen som røk som førstemann på finalebordet i fjor også.

Først til jul Så røk de en etter en; brasilianeren Bruno Politano, med tidenes villeste rail, ble nummer åtte, amerikanske Dan Sindelar nummer sju, spanjolen Andoni Larrabe nummer seks, fussball-proffen Billy Pappas nummer fem og William Tonking, også han amerikaner, nummer fire.

Nå skal nordmannen ta seg en fest i Las Vegas. Stephensen forteller at det ennå blir en god stund til han blir å se på norsk jord.

- Nå skal jeg først reise litt rundt i USA, og spille litt golf og se på litt amerikansk fotball. Så blir det en tur til London, så skal jeg spille EPT Praha. Jeg kommer ikke hjem før til jul, sier han til VG.

Pokerforbundets leder Sigurd Eskeland er svært fornøyd med oppturen for norsk poker.

- Det var tre kjempegode spillere i action i dag, og det er lite å si på at Jacobsen vant. Dette har imidlertid uansett vært en kjempeopptur for norsk poker, sier Eskeland til Vi Menn.

68 MILLIONER: Svenske Martin Jacobson (27) kunne kose seg stort med de 68 millioner kronene han fikk for seieren i poker-VM i dag tidlig. Foto: REUTERS / Las Vegas Sun / Steve Marcus / NTB Scanpix
68 MILLIONER: Svenske Martin Jacobson (27) kunne kose seg stort med de 68 millioner kronene han fikk for seieren i poker-VM i dag tidlig. Foto: REUTERS / Las Vegas Sun / Steve Marcus / NTB Scanpix Vis mer