Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordmann leder Iditarod

Robert Sørlie leder Iditarod, verdens tøffeste hundekjøringsløp. Han er den første nordmannen som leder det over 180 mil lange løpet.

Sørlie kom inn til sjekkpunktet i Ruby om lag 4 timer og 20 minutter foran nestemann, men konkurrentene jager nordmannen.

Amerikanske Jon Little droppet hvile i Ruby for å tette inn Sørlies forsprang, og forlot sjekkpunktet drøyt to og en halv time etter Hurdals-mannen. En halvtime etter Little reiste også ytterligere tre konkurrenter videre.

45-årige Sørlie debuterte i Iditarod i fjor. Med sin 9. plass ble han kåret til årets beste nykommer.

Sørlie har hittil tilbakelagt vel 61 mil siden han forlot Fairbanks i Alaska for litt over to dager siden. Det gjenstår i overkant av 126 mil til målgang i Nome.

Følg løpet i Alaska.

NTB

LEDER LØPET: Nordmannen Robert Sørlie leder det prestisjetunge hundeløpet Iditarod. Ingen andre nordmenn har klart det tidligere.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling