Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordmann svarer etter Zlatan-flørt

Zlatan Ibrahimovic med Hammarby-flørt. Mats Solheim svarer svensken.

HINT: Hinter Zlatan Ibrahimovic om sin neste arbeidsgiver her? Svensken har lagt ut en video av sitt navn på en Hammarby-drakt på Twitter. Video: Zlatan Ibrahimovic / Twitter. Vis mer

Zlatan Ibrahimovic forlater LA Galaxy og en hel fotballverden venter på at svenskens neste stoppested skal avsløres. I morges la Ibrahimvoic ut en video på sin egen Instagram-profil, som viser drakta til Stockholm-klubben Hammarby med «Ibrahimovic» skrevet på ryggen.

Svenske medier er derimot usikre på hvordan de skal tolke meldinga, men antyder at det er en flørt fra 38-åringen. Ifølge nettstedet fotbollskanalen.se skal representanter fra Hammarby være i Los Angeles.

Parodi

Den norske Hammarby-spilleren Mats Solheim (31) ønsker Zlatan velkommen til Sverige på sin egen spesielle måte.

Solheim har lagt ut en Instagram-parodi, der han selv har laget en egen LA Galaxy-drakt med Solheim på ryggen.

- To rovdyr bytter jaktmarker, skriver Solheim, som forlater Hammarby etter fem sesonger.

Solheim sa følgende til Dagbladet nylig:

- Jeg fikk gåsehud. Det ble veldig emosjonelt for meg. Jeg begynte å grine, avslutninga var så spesiell. Hele stadion reiste seg, de visste det var det siste de fikk se fra meg, sa Solheim til Dagbladet.

Hjem?

Hammarby-direktør Henrik Kindlund vil ikke kommentere Zlatan-spekulasjonene, men han befinner seg - ifølge nettstedet - i Los Angeles i dag.

- Jeg har ingen kommentar, skriver Kindlund til Fotbollskanalen.se.

I et intervju med Expressen 8. oktober, fortalte Zlatan at dersom han flytter til Sverige, er det hovedstaden Stockholm som gjelder.

- Jeg kommer fra Malmø, det er mitt hjem. Men jeg merker at Stockholm er en større by, hvis jeg flytter til Sverige, sier Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan startet karrieren i Malmø, før han ble solgt til Ajax i 2001. Senere har han vært innom en rekke av verdens største klubber.

Hammarby ble nummer tre i Allsvenskan, som ble avsluttet tidlig i november. Djurgården ble seriemester, ett poeng foran Malmø og Hammarby rett bak.

KRITISK: I et eksklusivt intervju med svenske Expressen går Zlatan Ibrahimovic til angrep på landslagssjef Janne Andersson. Video: Expressen. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media