Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordmenn i storform: Martin Samuelsen ble matchvinner med nydelig scoring

Da Peterborough slo Sheffield United 3-2 på nivå tre i England.

PERLESCORING: Martin Samuelsen (t.v) scoret et nydelig mål i kveld. Her er han i aksjon i en tidligere kamp. Foto. Joe Dent/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
PERLESCORING: Martin Samuelsen (t.v) scoret et nydelig mål i kveld. Her er han i aksjon i en tidligere kamp. Foto. Joe Dent/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Martin Samuelsen ble matchvinner med en vakker scoring da Peterborough slo Sheffield United 3-2 på nivå tre i engelsk fotball lørdag.

Norske Samuelsen, som er utleid til Peterborough fra Premier League-klubben West Ham, var det store samtaleemnet etter lørdagens kamp på Bramall Lane. seks minutter gjensto av kampen da 18-åringen rundlurte et knippe Sheffield United-forsvarere og hamret ballen i mål med venstrefoten.

Scoringen sikret gjestene tre poeng etter at hjemmelaget hadde utlignet til 2-2 bare sekunder tidligere.

Conor Washington sendte Peterborough i ledelsen tidlig i første omgang, før Billy Sharp utlignet fra straffemerket. Erhun Oztumer ordnet ny ledelse for Samuelsen og lagkameratene tre minutter ut i annen omgang, men etter 83 minutter kom utligning nummer to i form av et selvmål.

Det betydde lite for gjestene. Samuelsens soloraid minuttet etterpå avgjorde altså kampen. Nordmannen startet kampen på benken, men kom inn tidlig i annen omgang.

Med lørdagens seier innehar Peterborough den fjerde og siste playoff-plassen i League One. Opp til serieleder Burton skiller det 13 poeng.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media