Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordmennene skuffet stort da finaleomgangen blåste bort i Innsbruck

Bardal best på 14.-plass.

SKUFFET: Mye vind tvang arrangøren til å stoppe finaleomgangen i det tredje rennet i hoppuken lørdag. Anders Bardal på 14.-plass ble best av de norske i Innsbruck. Foto: AP Photo/Matthias Schrader
SKUFFET: Mye vind tvang arrangøren til å stoppe finaleomgangen i det tredje rennet i hoppuken lørdag. Anders Bardal på 14.-plass ble best av de norske i Innsbruck. Foto: AP Photo/Matthias Schrader Vis mer

Mye vind tvang arrangøren til å stoppe finaleomgangen i det tredje rennet i hoppuken lørdag. Anders Bardal på 14.-plass ble best av de norske i Innsbruck.

Trønderen hoppet 115 meter og fikk 113,7 poeng. Bardal havnet dermed 13,8 poeng bak vinneren Anssi Koivuranta. Finnen strekte seg til 132,5 meter og fikk 127,5 poeng.

Simon Ammann på annenplass fikk 133,5 meter og var halvannet poeng bak finnen, mens polske Kamil Stoch ble treer med 126,2 poeng. Han hoppet 126,5 meter i en omgang som ble preget av vind og ulike forhold.

Ingen av nordmennene var spesielt heldige, men de hoppet ikke spesielt godt heller.

Anders Jacobsen på 16.-plass klarte 120,5 meter, mens Rune Velta endte på 31.-plass med 105,4 poeng etter et hopp på 120,5 meter. Anders Fannemel hoppet bare 115,5 meter og fikk 101,3 poeng. Det ga 36.-plass.

Thomas Diethart leder hoppuken 9,4 poeng foran Ammann før fjerde og siste renn i Bischofshofen mandag. Bardal er nummer seks sammenlagt, 43,9 poeng bak overraskelsen Diethart.

(NTB)