Nordnorsk målfest

TROMSØ (NTB): Tromsø og Bodø/Glimt vartet opp med målfest på Alfheim. Det blir sjelden kjedelig når de nordnorske gigantene møtes i toppserien, og denne kampen vil bli husket lenge. 4-4 sto det etter at alt var over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Glimt ledet 2-0, 3-1 og 4-3, og følte at laget ble snytt for to poeng da Marko Tuomela utlignet minuttet før slutt. Men Glimt var uhyggelig effektive denne kvelden, og scoret på nesten alle sine målsjanser. Tromsø skapte et tosifret antall sjanser, men sløste utilgivelig.

- Slik kampen utviklet seg så burde vi tatt alle tre poengene. Men når det er sagt så kunne Tromsø ha vunnet, innrømmet Bodø/Glimt-trener Øystein Gåre.

Burde avgjort

- Vi skapte så mange sjanser at vi burde avgjort dette, og slik sett er det skuffende at vi ikke vant. Men jeg er fornøyd med at vi ikke tapte. Vi har en tendens til å komme under i de fleste kampene. Når vi begynner å ta ledelsen skal dette bli riktig bra, mente TIL-trener Håkan Sandberg.

Hos hjemmelaget var Rune Lange igjen bestemann. Han scoret sitt sjette mål, og var igjen et viktig spillepunkt på topp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer