Nordstrand ladet opp på guttetur i Sverige

Vet du noe om lagene i 2. og 3. divisjon? Si det her!

(Dagbladet.no): En del lag i 2. og 3. divisjon har allerede fått sine egne blogger her på Dagbladet.no, og flere er på vei.

3. divisjonslaget Nordstrand fra Oslos beste østkant ladet opp med treningsleir i Höganäs i Sverige i påsken.

I bloggen forteller spiller nummer 20, Tomas «Vifta» Bjørdal om hvite rumper i bilvinduene og selvsagt brakkelivet for gutta:

«På vandrarhemet var det poker, playstation og proskjektorfremvisning av knallfilmer som gjaldt, i tillegg til Generalens desperate forsøk på å sjekke opp Theres, hun tjukke som lagde mat til oss.»

Makan!

Men fotball er selvsagt også viktig på en slik tur.

Gode økter på fin treningsbane ble toppet av kamp i nye drakter som endte med seier mot et lokalt svensk lag. Selv om dommeren gjorde det han kunne for å hjelpe hjemmelaget:

«Man kan vel ikke blåse for tilbakespill til keeper når en forsvarer klarerer 50 meter opp i lufta, og keeperen plukker ballen etterpå? Makan! Det frisparket putta svenskene på.»

Skriver altså Tomas.

Hva vet egentlig du?

Har du noe å berette fra sesongoppkjøringen til ditt lag?

Er det nye spillere som vil slå til, er dødbacken skadd, er lagkapteinen slått ut av vårforkjølelse, har treningskampene gått veien eller ser matchbanen ut som en slagmark?

Kanskje er du hårreisende uenig i tabelltipsene til Morten Pedersen og resten av Dagbladets sportsredaksjon?

Finn din avdeling i faktaboksen til høyre, og kast deg inn i diskusjonen!

NYE DRAKTER: Nordstrands unge A-lag serieåpner mot Fet 24. april. Men allerede i morgen er det NM-kvalifisering mot Rakkestad. Følg Nordstrand på <a href=http://www.dagbladet.no/weblogg/blog.php/dbred/fotball_2006/>lagets egen blogg</a> her på Dagbladet.no!