Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordstrand sparket treneren

Etter uoverensstemmelser med ledelsen forlater Nordstrands russiske håndballtrenerklubben. Sergej Demidovs kontrakten går egentlig ikke ut før i mai.

Selv om russeren har kontrakt ut mai, har Nordstrand nå bestemt at han ikke skal ha ansvaret for klubben i sluttspillet.

Keepertrener Bente Brænden og Unni Nyhammar Hinkel overtar ansvaret for Oslo-klubbens treninger inntil videre.

Ingen dramatikk

– Det er en internsak i Nordstrand. Det er ingen dramatikk i dette. Demidovs kontrakt går om kort tid, og vi har i fellesskap med treneren bestemt oss for å avslutte samarbeidet, sier sportslig leder i Nordstrand, Trygve Nilsen til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

– Har spillerne ytret ønske om dette?

– Det er en totalvurdering. Det sportslige og spillerne har selvfølgelig vært en medvirkende kraft, sier han.

Sergej Demidov kom til klubben i fjor og skulle være med å gjenreise Nordstrand etter middelmådige sesonger de siste årene. Han har tidligere spilt på det russiske landslaget og Sandefjord og dessuten trent Kragerøs herrer i tre år før han kom til Nordstrand.

Leter etter overtaker

Nordstrand ble nummer seks i årets eliteserie og skal møte Tertnes i sluttspillet etter påske.

– Vi jobber med å få tak i en ny trener som skal føre klubben videre. Vedkommende kommer også til å ha ansvaret neste sesong. Laget skal trenes av Bente Brænden nå før påske, så får vi se hvordan det blir i de to neste kampene mot Tertnes, sier Nilsen.

Demidov, som nå går over i en jobb i Norges håndballforbund, har tidligere uttalt at ledelsen ikke har bidratt med midlene han har ønsket seg for å styrke stallen og at han mener klubben har for få profiler.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling