Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Nordtveit får refs av West Ham-legende

Trevor Brooking er skuffet.

MISS: West Ham-legenden Trevor Brooking er skuffet over det Håvard Nordtveit har prestert for «The Hammers» så langt. Nordtveit hadde et uheldig innhopp i 2-3-tapet mot Tottenham.
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Foto: Reuters / Stefan Wermuth Livepic</span>
MISS: West Ham-legenden Trevor Brooking er skuffet over det Håvard Nordtveit har prestert for «The Hammers» så langt. Nordtveit hadde et uheldig innhopp i 2-3-tapet mot Tottenham.  Foto: Reuters / Stefan Wermuth Livepic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

West Ham-legenden Trevor Brooking er skuffet over det Håvard Nordtveit har prestert for «The Hammers» så langt. Nordtveit hadde et uheldig innhopp i 2-3-tapet mot Tottenham.

Nordtveit klønet det skikkelig til da Tottenham fikk straffespark på overtid i lørdagens London-derby. Nordmannen, som kom innpå seks minutter før slutt, felte helt unødvendig Son Heung-min inne i 16-meteren på tampen av oppgjøret. Spurs-spiss Harry Kane gjorde ingen feil fra straffemerket. Nå får Nordtveit så hatten av passer av Brooking, som i sin tid spilte over 600 kamper for West Ham.

– Jeg har ikke vært særlig imponert av Nordtveit etter signeringen. Han kastet seg inn i taklingen nede ved dødlinjen selv om det ikke var nødvendig, sa Brooking til BBC Radio etter kampen.

Nordtveit kom til West Ham fra tyske Borussia Mönchengladbach i sommer. London-laget ligger nede på 17.-plass i Premier League.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!