BLIR TIL 2016: Fotballproffen Håvard Nordtveit har skrevet under en ny kontrakt med det tyske bundesligalaget Borussia Mönchengladbach. Foto: EPA / JONAS GUETTLER
BLIR TIL 2016: Fotballproffen Håvard Nordtveit har skrevet under en ny kontrakt med det tyske bundesligalaget Borussia Mönchengladbach. Foto: EPA / JONAS GUETTLERVis mer

Nordtveit forlenget med Gladbach

- En enkel avgjørelse.

Fotballproffen Håvard Nordtveit har skrevet under en ny kontrakt med det tyske bundesligalaget Borussia Mönchengladbach.

Landslagsspilleren har forlenget sin opprinnelige kontrakt med to år, som betyr at han er knyttet til Borussia Mönchengladbach til 2016, opplyser klubbens nettsted.

- Det var en enkel avgjørelse. Det er faktisk litt rart at jeg nå har vært to år i samme klubb. Dette er en svært profesjonell klubb, og jeg gleder meg til å fortsette karrieren her, sier Nordtveit til klubbens nettside.

Nordtveit gikk til Arsenal i 2006 og har vært leid ut til blant andre Lillestrøm, Nürnberg og Salamanca. Nordmannen skrev under for Borussia Mönchengladbach i desember for to år siden.

(NTB)