Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordtveit med tre strake tap etter nederlag mot Leverkusen

Nordmannen spilte hele kampen.

NYTT TAP: Bayer Leverkusens Son Heung-Min og Borussia Mönchengladbachs Håvard Nordtveit i duell i tysk Bundesliga i kveld. Foto: REUTERS/Ina Fassbender
NYTT TAP: Bayer Leverkusens Son Heung-Min og Borussia Mönchengladbachs Håvard Nordtveit i duell i tysk Bundesliga i kveld. Foto: REUTERS/Ina Fassbender Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Borussia Mönchengladbachs mesterligahåp har fått seg en knekk den siste tiden. Fredag tapte Håvard Nordtveits lag 0-1 hjemme mot Leverkusen.

Son Heung-min scoret kampens eneste mål etter 62 minutter. Sørkoreaneren vartet opp med et godt skudd fra 18 meter.

Gladbach kunne irritere seg over svakt forsvarsspill før scoringen.

Fredagens bundesligakamp var en sjansefattig affære.

- Du må være fornøyd når du vinner, men vi spilte ingen god første omgang. Vi hevet oss etter pause og fikk bedre kontroll på ballen, sa Leverkusen-trener Sami Hyypiä.

Nordtveit spilte hele kampen og var blant hjemmelagets beste spillere.

Tapet var det tredje på rad for nordmannens lag, som står uten seier på sine fem siste kamper. Den skrale poengfangsten kan koste Borussia Mönchengladbach dyrt i kampen om å ta seg til mesterligaen.

- Vi har tapt mot Bayern München, Leverkusen og i Hannover. Det er ikke uvanlige resultater, sa Gladbach-trener Lucien Favre.

Gladbach er nummer fem før resten av helgens seriekamper. Klubben risikerer å være fire poeng bak den viktige fjerdeplassen, som Schalke besitter.

For Leverkusen var det lagets annen seier på rad. Serietoeren er ti poeng bak suverene Bayern München, som møter Nürnberg på bortebane lørdag.

(NTB)

Hele Norges coronakart