Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordtveit scoret et strålende mål fra distanse

Bidro med scoring i 5-1-seieren over Werder Bremen.

BIDRO TIL SEIER: Håvard Nordtveit bar igjen kapteinsbindet for Borussia Mönchengladbach. Foto: EPA/JONAS GUETTLER/NTB Scanpix
BIDRO TIL SEIER: Håvard Nordtveit bar igjen kapteinsbindet for Borussia Mönchengladbach. Foto: EPA/JONAS GUETTLER/NTB Scanpix Vis mer

Håvard Nordtveit bar igjen kapteinsbindet for Borussia Mönchengladbach og bidro med scoring i 5-1-seieren over Werder Bremen i tysk Bundesliga fredag.

Haugesunderen scoret hjemmelagets femte mål to minutter før full tid, da han elegant overlistet Bremen-keeper Felix Wiedwald med en strålende avslutning fra distanse. Scoringen satte punktum for en stor kamp av Gladbach.

Spissen Lars Stindl åpnet scoringsballet allerede etter 12 minutters spill, og deretter overtok den danske tenåringen Andreas Christensen scenen. 19-åringen, som er i Gladbach på utlån fra Chelsea fram til 2017, gjorde først 2-0 etter en drøy halvtime. Målet var hans første i den tyske toppserien.

Fem minutter etter pause kom 3-0 og igjen var Christensen målscorer.

Spissveteranen Claudio Pizarro reduserte for gjestene på straffe, men det skulle bli verre for formsvake Bremen. Raffael gjorde 4-1 på straffe for Gladbach, før kaptein Nordtveit satte punktum med sin strålende lobb.

Seieren, som var Gladbachs første etter vinterpausen, løftet Nordtveit og lagkameratene til fjerdeplass på tabellen med 32 poeng.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram