Nordtveit spilte hele kampen da Gladbach tapte

Første hele kamp etter vinterpausen.

MED PÅ TAPET: Håvard Nordtveit måtte konstatere at Schalke og Tranquillo Barnetta var et nummer for store i kveldens toppkamp.Foto: AP /Martin Meissner / NTB Scanpix
MED PÅ TAPET: Håvard Nordtveit måtte konstatere at Schalke og Tranquillo Barnetta var et nummer for store i kveldens toppkamp.Foto: AP /Martin Meissner / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Håvard Nordtveit var tilbake fra start igjen da Borussia Mönchengladbach gikk på et surt 0-1-tap borte mot Schalke.

Nordmannen satt på benken i årets to første bundesligakamper etter den tyske vinterpausen. Fredag fikk midtbanespilleren endelig tillit fra start igjen, men klarte ikke å hindre at Gladbach måtte reise tomhendt hjem.

Tranquillo Barnetta ble matchvinner for Schalke med sin scoring etter ti minutter. Sveitseren scoret sitt tredje mål for sesongen.

Borussia Mönchengladbach tapte viktige poeng i kampen om plasseringene bak den suverene serielederen Bayern München. Med seier ville Nordtveit og co. rykket fra Schalke og festet grep om tredjeplassen, men i stedet gikk blåtrøyene forbi på tabellen.

I helgen får også Augsburg og Leverkusen muligheten til å passere Nordtveits klubb.

(NTB)

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer