Nordtveit synderen da Bayern München gikk til cupfinale

Bommet på den avgjørende straffen.

DRØMMEFINALE: Bayern München møter Borussia Dortmund i finalen. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
DRØMMEFINALE: Bayern München møter Borussia Dortmund i finalen. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZVis mer

(Dagbladet): Borussia Mönchengladbach møtte Bayern München i semifinalen i den tyske cupen. Hjemmelaget holdt bortelaget til 0-0 gjennom 120 minutter, og lagene måtte ut i straffesparkkonkurranse for å kåre en vinner.

Håvard Nordtveit gikk fram til krittmerket på stillingen 2-4 i konkurransen, men maktet ikke å overliste Neuer i Bayern-buret. Dermed ble det bortelaget som går til finale.

- Jeg ville heller at vi hadde avgjort tidligere. Straffespark handler om flaks og uflaks, men vi kan være glade for at vi har så gode skyttere, sa Neuer, som reddet Nordtveits skudd med en beinparade.
Like før hadde hjemmelagets Bonfim Dante satt ballen langt utenfor på sitt straffespark.

- Det er vanskelig å akseptere at vi tapte på straffespark, men slik er fotball. Vi kan ikke endre noe og må bare se framover, sa Gladbach-trener Lucien Favre ifølge NTB.

I finalen venter Borussia Dortmund for Bayern München.

SYNDER: Håvard Nordtveit hadde ingen god dag på jobben da straffesparket hans ble reddet av Neuner. Foto: REUTERS/Alex Domanski
SYNDER: Håvard Nordtveit hadde ingen god dag på jobben da straffesparket hans ble reddet av Neuner. Foto: REUTERS/Alex Domanski Vis mer