USIKKER FREMTID: Men Arsenal-forsvarer Håvard Nordveit stoler på at klubben vet hva som er best for ham. 19-åringen har gjort sine saker bra i Bundesliga. Foto: Daniel Karmann / EPA.
USIKKER FREMTID: Men Arsenal-forsvarer Håvard Nordveit stoler på at klubben vet hva som er best for ham. 19-åringen har gjort sine saker bra i Bundesliga. Foto: Daniel Karmann / EPA.Vis mer

Nordtveit vet ikke hva han gjør neste sesong

- Stoler hundre prosent på Arsenal.

||| (Dagbladet): Arsenal, som eier nordmannen, har svært mange usikre kort i forsvarsrekkene foran neste sesong.

William Gallas' kontrakt går ut, og franskmannen forventes å forlate. Det samme gjør Mikael Silvestre. I tillegg er Sol Campbell (35) ingen mann for fremtiden, og Johan Djorou svært skadeplaget.

Likevel innrømmer nordmannen at han ikke har fått noen signaler rundt hva som skjer med ham neste sesong.

Først er det uansett sesongoppkjøring med London-laget.

- Nei, nå er det først og fremst tilbake til Arsenal og trene med A-laget i to-tre uker, sier Nordveit til TV 2.

- Så får jeg se hva Arsenal vil, om det blir nytt utlån eller noe sånt i England. Det er jeg helt åpen for. Arsenal har gjort dette mange ganger før og de vet hva de holder på med, så jeg stoler hundre prosent på dem

Med 19 bundesligakamper for Nürnberg, et trenerskifte, og motstandere som Arjen Robben og Franck Ribery har nordmannen vokst som spiller i Tyskland.

Fredag slo han Ungarn med U21-landslaget.

- Det ble så klart litt vanskelig etter trenerskiftet, men jeg tok det som en god erfaring. Jeg måtte prøve å jobbe meg inn på laget igjen, og det klarte jeg. Så lenge Arsenal er storfornøyde er jeg også storfornøyd, sier Nordtveit til TV 2.