Island - Norge

Nordtveits dobbeltgjenger forvirrer

- Jeg har hørt rykter, sier landslagsspilleren, som har hevet seg mesterlig i Bundesliga-klubben Hoffenheim.

BLIR SAMMENLIKNET: Håvard Nordtveit (til høyre) har fått høre likheten mellom ham og Pascal Gross. Sistnevnte spiller i Brighton, men var i Hoffenheim tidligere. Foto: NTB scanpix
BLIR SAMMENLIKNET: Håvard Nordtveit (til høyre) har fått høre likheten mellom ham og Pascal Gross. Sistnevnte spiller i Brighton, men var i Hoffenheim tidligere. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Island - Norge, lørdag kl. 22.00

SANDVIKA (Dagbladet): Det sies at de fleste har en dobbeltgjenger. Og med sju-åtte milliarder mennesker på jorda, skulle det nesten bare mangle.

Likheten mellom fotballandslagets midtstopper - Håvard Nordtveit (27) - og Brightons midtbanespiller - Pascal Gross (26) - er blitt et tema helt inn i garderoben til den tyske klubben Hoffenheim..

På sosiale medier har enkelte lurt på om Hoffenheim-spiller Nordtveit har meldt overgang til Brighton i England. Det har han ikke. Andre igjen har lurt på om Gross fortsatt er i Hoffenheim.

Gross er tysker og spilte i Hoffenheim fra 2008 til 2011. Siden i fjor har han vært i Premier League-klubben Brighton.

- Jeg har hørt rykter om likheten. Han er yngre enn meg, så det må jo være han som blir sammenliknet med meg, fleiper Nordtveit.

Vi viser ham et bilde:

- Vi ser ut som brødre. Det kan være noe i dette. Vi har de samme markante øynene. Jeg har litt mer skjeggvekst. Vi får gi ham et par dager til, så blir han enda mer lik.

På sosiale medier blir likheten kommentert:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer