<strong>JUBEL:</strong> Nordtveit feirer 3-2 målet i Hoffenheims imponerende snuoperasjon. Foto: REUTERS/Ralph Orlowski
JUBEL: Nordtveit feirer 3-2 målet i Hoffenheims imponerende snuoperasjon. Foto: REUTERS/Ralph Orlowski Vis mer

Hoffenheim og Nordtveit ubeseiret i Bundesliga

Nordtveits Hoffenheim snudde 0-2 til seier

Også Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbred kunne juble for seier onsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det så mørkt ut da Danny Latza og Yoshinori Muto ga hjemmelaget 2-0-ledelse etter et kvarter, men Hoffenheim lot seg ikke knekke.

Nadiem Amiri reduserte halvveis i første omgang, og Sandro Wagner utlignet på overtid i første omgang.

Så ble det ikke flere mål før Mark Uth ble matchvinner på overtid i annen omgang. Nordtveit spilte hele kampen i gjestenes forsvarstreer og hadde et farlig frispark som så vidt ble reddet.

Hoffenheim er fortsatt ubeseiret i 1. Bundesliga og ligger på en sterk tredjeplass bare to poeng bak serieleder Borussia Dortmund.

Dortmund-fest

Sistnevnte imponerte igjen da Hamburg ble slått 3-0 på bortebane. Dortmund tok sin 750. seier i Bundesliga og satte ny klubbrekord ved å holde nullen gjennom sesongens fem første kamper.

Shinji Kagawa, Pierre-Emerick Aubameyang og Christian Pulisic scoret målene som sendte laget ett poeng foran Bayern München og til tabelltopp.

Nordtveit var ikke eneste nordmann som jublet for seier onsdag. Rune A. Jarstein og Per Ciljan Skjelbred spilte hele kampen da Hertha Berlin slo Leverkusen 2-1.

Hertha vant

Mathew Leckie og Salomon Kalou scoret målene som ga tre poeng i Pal Dardais 100. turneringskamp som Hertha-trener.

Lett var det ikke, og Jarstein måtte ta fram en sterk redning allerede i kampens første minutt da Julian Brandt var nær scoring. Nullen hans sprakk først i det 84. minutt, men Brandts scoring da ble bare et trøstemål.

Med seieren er Hertha Berlin på 8.-plass.

Hannover kunne med seier i Freiburg gjort Borussia Dortmund selskap på toppen av tabellen, men det endte 1-1, og laget falt til 4.-plass.

For Köln har sesongstarten vært en katastrofe. Med 0-1 hjemme mot Eintracht Frankfurt er laget helt sist uten poeng og med 1-13 i målscore.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer