Nordvik ute mot Viking

Men Fellah rekker seriestarten.

RIFT PÅ BAKSIDEN AV LÅR: VIFs Andreas Nordvik (t.h) er ute i opptil tre uker. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
RIFT PÅ BAKSIDEN AV LÅR: VIFs Andreas Nordvik (t.h) er ute i opptil tre uker. Foto: Kyrre Lien / ScanpixVis mer

Vålerenga må klare seg uten Andreas Nordvik i seriestarten mot Viking 19. mars.

VIF-forsvareren ble skadd i kampen mot Dinamo Moskva i Tyrkia for halvannen uke siden. Resultatene fra MR-undersøkelsen, som var klare tirsdag, viste at han ikke rekker første serierunde.

- Andreas har en liten rift i muskelen i baksiden av låret, og vi forventer at han er ute i to til tre uker, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke til vif-fotball.no.

Et lyspunkt for Vålerenga er at Mohammed Fellah kan bli klar til Viking-kampen. Midtbanespilleren har fått deler av sesongoppkjøringen ødelagt på grunn av skade, men er tilbake i trening.

- Fellah er med mer og mer på trening, og ting ser bra ut. Nå er det viktig at vi holder oss til planen og tar en gradvis økning i treningsmengden. Målet nå er at han skal rekke seriestarten, forteller Bjærke.

Fegor Ogdue skal etter planen være tilbake i full trening neste uke. Morten Berre er klar til seriestarten etter en skulderskade.

Mostafa Abdellaoue, som pådro seg en kneskade i treningskampen mot Lillestrøm sist fredag, er tilbake i trening om rundt to uker.

(NTB)