Norendal 1,3 poeng bak pallen i skadecomebacket

Lovende foran X-Games.

LOVENDE FORM: Silje Norendal var bare 1,3 poeng fra seierspallen i Laax Open i slopestyle lørdag. Det var hennes første snowboardkonkurranse etter seks ukers skadeavbrekk. Foto: REUTERS/Lucas Jackson
LOVENDE FORM: Silje Norendal var bare 1,3 poeng fra seierspallen i Laax Open i slopestyle lørdag. Det var hennes første snowboardkonkurranse etter seks ukers skadeavbrekk. Foto: REUTERS/Lucas Jackson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Silje Norendal var bare 1,3 poeng fra seierspallen i Laax Open i slopestyle lørdag. Det var hennes første snowboardkonkurranse etter seks ukers skadeavbrekk.

- Det var morsomt. Det er veldig deilig å få med seg selvtillit fra denne konkurransen. Jeg fikk gjort alle triksene mine før X-Games og vet at de sitter, sa Kongsberg-jenta i en pressemelding fra Norges Snowboardforbund.

Hun fikk en sprekk i kneskålen under trening før jul og kjørte dermed sin første konkurranse for sesongen. Hun har ikke vært på snø de siste seks ukene, men kjempet likevel om pallplass.

- Selvfølgelig er det litt kjedelig med fjerdeplass, men det var vanskelig forhold fordi det blåste mye, sa hun.

Jamie Anderson fra USA vant lørdagens finale foran newzealandske Christy Prior og det japanske stjerneskuddet Miyabi Onitsuka.

Nå ser Norendal fram til X-Games kommende uke, der hun har vunnet de to foregående årene.

- Det er mange gode jenter om dagen, men jeg gleder meg, sier hun.

Mark McMorris vant mennenes slopestylefinale i Laas Open. Tyler Nicholson og Sebastien Toutant fulgte nærmest, og canadiere endte på de fire første plassene. Ingen norske var i finale.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer