Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norendal er syk og isolert utenfor OL-leiren

Flyttet til hotell i Sotsji.

ISOLERT: Silje Norendal kom nylig hjem fra X-games med gullmedalje. Nå er hun i Russland for å kjempe om OL-medalje, men ligger i øyeblikket isolert på et hotell i Sotsji og er satt på antibiotika. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
ISOLERT: Silje Norendal kom nylig hjem fra X-games med gullmedalje. Nå er hun i Russland for å kjempe om OL-medalje, men ligger i øyeblikket isolert på et hotell i Sotsji og er satt på antibiotika. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Snowboarderen Silje Norendal (20), norsk gullhåp i Sotsji-OL, er blitt syk og flyttet ut av OL-leiren i Roza Khutor, skriver Laagendalsposten.

20-åringen gjennomførte en treningsøkt i slopestyleløypa i dag, men følte seg ikke vel. Hun frøs, og etter en legesjekk ble hun satt på en antibiotikakur og flyttet til et hotell i Sotsji.

Der ligger også en annen slopestylekjører, Gjermund Bråten, som er småforkjølet.

Norendal vant nylig slopestylekonkurransen i Vinter-X-Games i USA. Hun håper å være klar igjen til torsdagens kvalifisering.

- Silje er blitt nokså tett i nesa, men regner med at det går fort over, sier moren Marit Norendal til Laagendalsposten.

(NTB)

Hele Norges coronakart