Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norendal får lov til å komme hjem til Norge

Har vært til observasjon på koreansk sykehus.

REISER HJEM
Silje Norendal måtte bli på sykehus i Sør-Korea etter at hun pådro seg brudd i armen under verdenscupen i Sør-Korea søndag, men nå har hun klarsignal til å komme hjem.
Foto: Per Iver Grimsrud/Snowboardforbundet / NTB scanpix
REISER HJEM Silje Norendal måtte bli på sykehus i Sør-Korea etter at hun pådro seg brudd i armen under verdenscupen i Sør-Korea søndag, men nå har hun klarsignal til å komme hjem. Foto: Per Iver Grimsrud/Snowboardforbundet / NTB scanpix Vis mer

Snowboardproffen Silje Norendal fikk tirsdag medisinsk klarsignal til å reise hjem til Norge etter fallet i prøve-OL i Sør-Korea.

Norendal går glipp av X Games etter at hun ramlet stygt under verdenscuprennet i Pyeongchang søndag. På sykehuset ble det fastslått brudd i håndleddet samt en mulig skade på leveren.

De siste dagene har den norske snowboardproffen vært til observasjon på sykehus i Sør-Korea, men nå går turen omsider hjem.

- Det går bedre med meg nå. Humøret er bra, og det blir veldig deilig å komme hjem til Norge, sier Kongsberg-jenta.

Hjemme i Oslo venter nye undersøkelser og operasjon, og en estimert rekonvalesenstid på fem-seks uker.

Nå sikter Norendal seg inn på å være tilskuer under X Games i Oslo kommende.

- Jeg håper å få sett finalen på lørdag, men det kommer an på hva som skjer når jeg kommer hjem, sier hun.

Med Norendal ute med skade, er Kjersti Buaas eneste norske jente som skal kjøre Big Air-konkurransen i X Games på hjemmebane.

Blant gutta skal Ståle Sandbech, Mons Røisland, Torgeir Bergrem, Marcus Kleveland, Emil André Ulsletten og Markus Olimstad konkurrere om plassene i finalen kommende lørdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram