Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge banket Færøyene

I rute foran VM.

Gunnar Pettersens VM-håp banket Færøyene 36-23 i håndballandskampen i Rykkinnhallen i kveld.

Norge var totalt overlegne. Det endte med 13-målsseier etter 22-14 ved pause foran 307 tilskuere.

Geir Oustorp ble norsk toppscorer med 9 mål, mens Bård Nordhagen satte inn 6. Fredrik Dyve og Bjarte Myrhol scoret 5 hver.

Tirsdagens oppgjør var den første av to testkamper mot Færøyene, og var en fin anledning for de hjemlige spillerne til å vise seg fram for landslagssjef Gunnar Pettersen foran de siste VM-forberedelsene.

Norges tropp under samlingen består av bare hjemlige spillere, en blanding av rutinerte og urutinerte. Drammen-spillerne Geir Oustorp og målvakt Lars Olav Olaussen er de som har desidert flest opptredener i landslagstrøya i troppen, som talte åtte spillere uten seniorlandskamper i det hele tatt.

Norge spiller ny kamp mot Færøyene i Sandehallen onsdag. Gunnar Pettersen & spiller en turnering på hjemmebane i januar og åpner VM i Tunisia 23. januar.

Et av de store spørsmålstegnene er om keeper Steinar Ege blir klar. Ege har et ørlite håp om å rekke en kamp for Gummersbach enten 29. desember eller 2. januar.

(©NTB)

GA JULING: Norge utklasset Færøyene igjen i kveld, som her da Håvard Tvedten banket inn nok et mål i VM-kvalifiseringskampen i januar.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media