Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hopp:

Norge ble slått med 50 poeng og havnet utenfor pallen

Ingen stor dag i Zakopane.

MIDDELS DAG: Daniel-André Tande og Norge ble nummer fem i lagkonkurransen i Polen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix<div><br></div>
MIDDELS DAG: Daniel-André Tande og Norge ble nummer fem i lagkonkurransen i Polen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Vis mer

Norge var et stykke bak de beste og endte på femteplass i lagkonkurransen i hopp for menn i polske Zakopane. Tyskland tok seieren foran vertslandet.

Norge ble slått med totalt 50,2 poeng. Ikke uventet var det Daniel-André Tande som hevdet seg best av de norske hopperne. Kongsberg-gutten gjorde to svev på henholdsvis 130 og 134 meter.

- Godt å se Daniel-André Tande levere hopp av høy kvalitet. Det er deilig å se at han er i form, sa NRKs hoppekspert Anders Jacobsen.

Anders Fannemel klarte bare 120,5 meter i første omgang, men hevet seg i finalen da han hoppet 9,5 meter lenger. For Tom Hilde ble det hopp på 129 og 129,5 meter.

Johann André Forfang klarte på sin side bare 125 meter i finaleomgangen, som var fem meter kortere enn hans første hopp.

- Gutta var ikke helt på pari i dag. Vi hadde håp om pallplass, men da måtte alle levere på topp. Norge har mer å gå på, men vi får satse på at det blir gradvis bedre framover, oppsummerte Jacobsen.

Tyskland tok steget opp fra annenplass og vant lagkonkurransen med totalt 1116,3 poeng. Hjemmepublikummet måtte skuffet se at Polen ble slått med bare 5,1 poeng.

Tredjeplassen gikk til Slovenia på 1102,7 poeng.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling