- Norge bør frykte oss

Moldovas sjef er full av selvtillit.

Mye er nytt på Moldova siden 0-2-tapet mot Norge i fjor. De fleste spillerne i førstelaget er skiftet ut, og landet har fått på plass ny trener.

Den tidligere sovjetiske storspilleren Igor Dobrovolski har tatt over Moldova. Med kyndig hånd har han strammet opp forsvaret. Spesielt hjemme i Chisinau er laget blitt vanskelig å slå. Laget har tapt bare tre av de ti siste hjemmekampene.

Optimismen råder, Åge Hareide mener han har seiersresepten, John Arne Riise sier humøret er på topp og Norge har aldri tapt mot Moldova.

Likevel frykter ikke Dobrovolski de tilreisende vikingene.

- Jeg er tidligere Sovjet-spiller og hadde en stor karriere i 17 år. Jeg er ikke redd for noen. Det er dere som bør frykte oss, sa en bestemt Dobrovolski på fredagens pressekonferanse.

(NTB)

SKREMT? Lars Iver Strand og Morten Gamst Pedersen har forberedt seg med et soleklart favorittstempel til kampen mot Moldova. Men landslagssjefen mener det er Norge som bør være redde. Foto: SCANPIX
SKREMT? Lars Iver Strand og Morten Gamst Pedersen har forberedt seg med et soleklart favorittstempel til kampen mot Moldova. Men landslagssjefen mener det er Norge som bør være redde. Foto: SCANPIX Vis mer