- Norge er desperate etter poeng

Hemmelighetsfulle skotter tror på jevn kamp.

HEMMELIGHETSFULLE: Både kaptein Darren Fletcher (t.v.) og landslagssjef George Burley snakket om morgendagens kamp i runde vendinger.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
HEMMELIGHETSFULLE: Både kaptein Darren Fletcher (t.v.) og landslagssjef George Burley snakket om morgendagens kamp i runde vendinger.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet.no): Skottlands landslagssjef George Burley holdt kortene tett til brystet på dagens pressekonferanse på Ullevaal Stadion.

Burley ser for seg en tøff og jevn kamp mot et Norge i desperat poengnød.

- Gruppen er jevn bak Nederland, har som forventet stukket fra. Resten har tatt poeng fra hverandre. Vi ligger i øyeblikket på annenplass, og vinner vi i morgen sementerer vi posisjonen vår som nummer to. Samtidig vet vi at Norge kommer til å være desperate etter en seier. Det kommer til å bli tøft, men vi ser fram imot utfordringene som venter, sa Burley før treningen på Ullevaal tirsdag kveld.

Utenfor sesongMens vi har unnagjort to tredeler av sesongen i Norge, serieåpner skottene til helgen. Burley legger ikke skjul på at han helst hadde sett at den hjemlige serien hadde fått satt seg før de måtte ut i en avgjørende VM-kvalifiseringskamp.- Noen spillere har kommet lengre enn andre i sesongforberedelsene. Det er en vanskelig tid på året å spille VM-kvalifisering, poengterte Burley.Skottene mangler fire mann foran morgendagens skjebnekamp mot Norge - deriblant klassekeeperen Craig Gordon. Burley velger å konsentrere seg om dem som er på plass, og samtlige 23 som ble tatt ut i den opprinnelige troppen er fortsatt aktuelle for kamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer