- Norge er en maskin. Det er som om spillerne er støpt i former

Svenskene før semiduellen.

TRO OG RESPEKT: Linnea Torstensson (venstre) advarer mot Norges styrker, men både hun, Isabelle Gulldén (nummer 20) og de andre svenske jentene har virkelig tro på finaleplass. Foto: SCANPIX/EPA/GEORGI LICOVSKI
TRO OG RESPEKT: Linnea Torstensson (venstre) advarer mot Norges styrker, men både hun, Isabelle Gulldén (nummer 20) og de andre svenske jentene har virkelig tro på finaleplass. Foto: SCANPIX/EPA/GEORGI LICOVSKI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er dekket på til et godt, gammeldags nabooppgjør når Norge møter Sverige i EM-semifinalen i morgen kveld.

Og svenskene har tro på at de kan slå de suverene norske jentene, selv om Norge bare har tapt to av sine 15 siste semier i mesterskap.

- Sverige har aldri hatt en større sjanse til å slå Norge enn nå. Vi har alle ting på plass bortsett fra målvaktspillet, får man til litt flere redninger så vinner Sverige hele EM. Sånn er det, sier eks-landslagstrener Per Johansson til Aftonbladet.

Ikke samme Norge Spillerne er også offensive. Isbelle Gulldén, svenskenes store stjerne, drømmer om gull nå.

- Jeg kan ikke si noe annet. Det er en semifinale, så alt kan skje. Men det er ikke samme Norge som før. Det gjelder å se ekstremt mye på videoklipp og finne styrkene deres, sier hun, og mener Norge er svakere nå enn da Sverige gikk seirende ut av duellen i 2010.

- De var verdensstjerner da, nå er det litt mer små og kjappe spillere. Men de gjør det bra også, de løper ekstremt mye, og det gjelder for oss å spenne musklene og virkelig smelle til om vi skal vinne, sier Gulldén til Aftonbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer