Cecilia Brækhus trenger bedre motstand

Norge er lei av motstandere som knapt slår bulk i en hatt

Cecilia Brækhus har melket det norske markedet tomt. Skal First Lady Promotions tjene nye penger er Cris Cyborg i Las Vegas eller Telenor Arena det som gjelder.

LETT MATCH: Dagbladets kommentator mener det er på tide at Cecilia Brækhus får tøffere motstand, ikke minst kommersielt sett. Her er bergensjenta på vei mot seier mot Mikaela Laurén lørdag kveld. Foto: John T. Pedersen
LETT MATCH: Dagbladets kommentator mener det er på tide at Cecilia Brækhus får tøffere motstand, ikke minst kommersielt sett. Her er bergensjenta på vei mot seier mot Mikaela Laurén lørdag kveld. Foto: John T. Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): CECILIA BRÆKHUS SIN fjerde fight i Norge vil ende med et underskudd i størrelsesordenen ti millioner norske kroner. Den eneste som har tjent penger er dama sjøl – 1) gjennom å selge arrangementet til Prounite AS, og 2) gjennom pay per view-avtalen med Viasat.

DA CECILIA BRÆKHUS tok proffboksingen tilbake til Norge var Oslo Spektrum fullsatt, statsministeren var der sammen med kulturministeren og på Viasat 4 så over en million nordmenn fighten på gratis TV. The First Lady skrev historie.

Det var en gullgruve.

FIGHT TO I samme arena solgte bare 75 prosent av billettene, men var fortsatt god butikk. Cecilia Brækhus har bare fra Viasat en minimumsgaranti på 2,5 millioner kroner per kamp. Kjøper X antall nordmenn kampen for 299 kroner har hun prosenter av det overskytende også.

COMING HOME-FIGHTEN i Bergen hadde ti tusen tilskuere som mål. Den solgte rundt sju tusen billetter. Ingen dramatisk nedgang, men likevel, det var i Bergen, Cecilia Brækhus sin hjemby. Sånn sett en skuffelse og den første virkelig indikasjonen på at folk ikke vil ha det de har sett før – i hvert fall ikke betale dyrt for det, være seg på arenaen eller TV.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer