- Norge er like sta som før

Russisk rulett i VM-playoffen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tsjekkias trener, Karel Brückner, mener hans lag ikke er favoritter foran playoff-kampene mot Norge.

- Du kan snakke om favoritter i en turnering som går over lengre tid, som for eksempel en liga, men en playoff er noe helt annet. Én feil kan avgjøre alt, det er som russisk rullet. Og er noen favoritt i russisk rullet, spør Brückner journalisten til Uefa.coms magasin.

Åge Hareide har tidligere hevdet at Pavel Nedveds comeback på landslaget foran disse to kampene, kan skade lagmoralen til Tsjekkia.

- Jeg ser ingen problemer med dette, absolutt ikke. Hvis vi har hatt noen problemer i kvaliken, har det vært på venstresida. Hver gang jeg har trodd jeg har klart å finne en erstatter for Nedved, har vedkommende blitt skadet og vi har måttet starte på  nytt.

Den tsjekkiske landslagssjefen mener Norge spiller «sta fotball».

- De spiller en effektiv, direkte fotball og de er sta, som de alltid har vært. Alle vet hva John Carew er kapabel til, han scorer mange mål og er tilrettelegger for andre.

- Men det er også andre erfarne spillere, særlig de i Premier League. De (Norge) må ikke undervurderes, mener Brückner.

CUP ER CUP: - Playoffkamper er som russisk rullet, sier Tsjekkias landslagssjef, Karel Brückner. Foto: AP/Scanpix
CUP ER CUP: - Playoffkamper er som russisk rullet, sier Tsjekkias landslagssjef, Karel Brückner. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer