Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Norge er primitive

Ebbe Sand sier Norge er flinke til å spille 0-0. Ordkrigen er ikke død likevel.

 • Diskuter Danmark - Norge!

  7. juni braker det løs i Idrætsparken i København. Danmark-spiss Ebbe Sand er overbevist om at Norge kommer til Parken med ett mål for øye: Uavgjort.

  For i dag brøt Sand munnkurven han er pålagt av landslagssjef Morten Olsen - som ikke vil ha noe Norges-snakk.

  - Jeg er helt overbevist om at Norge kommer ned hit bare for å hente ett enkelt poeng. De er spesielt gode til å spille på 0-0, og det vil jo også være et pent resultat for dem. Det er kynisk og resultatorientert fotball de spiller, sier Sand.

  - Men det er de til gjengjeld også dyktige til. Primitivt men effektivt kaller man det vel, sier Schalke-stjernen, som fredag formiddag ankom Morten Olsens landslagsleir sammen med Morten Skoubo fra Borussia Mönchengladbach.

  - Vi må ut på kantene, for vi må regne med at nordmennene står meget kompakt i forsvar. Det pleier de å gjøre. Selv på hjemmebane de senere år har de satset på lange baller, og så er de gode til å vinne returballene. Det er deres store styrke, mener angriperen.

  Han tror Danmark må vinne for å knipe gruppeseieren.

  - Hvis vi ikke vinner, er det nok annenplassen i gruppen som er mest realistisk for oss.

  - Vi ergret oss selvsagt over at vi ikke vant i Norge, men i ettertid må vi si at det var fortjent nok at de utlignet, sier Ebbe Sand.

  (NTB-Ritzau/Dagbladet.no)

TEKNISKE DANSKER:</B> Ebbe Sand tror ikke Norge vil by på blendende angrepsfotball i København.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media