Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Norge er viktigst

Riseth om «duellen» med Hagen.

SAS HOTELLET PÅ HOLBERGS PLASS (Dagbladet.no): Dagbladet.no sine lesere har talt. Nærmere 80 prosent foretrekker Erik Hagen som midtstopper. Da trenger du ikke å være kjapp i matte for å skjønne at Riseth kom dårlig ut.

- Uansett hvem av oss som spiller, vil begge gjøre en god kamp for Norge, sier Vidar Riseth.

- Og det er kamp om alle plassene, det er sånn det skal være. Alle som er tatt ut vil gjøre en god jobb for Norge, fortsetter han.

- Glad på Eriks vegne

Han er frisk etter skaden og kampklar som bare det. Blid er han også, til tross for at han er tydelig lei av å snakke om «Hagen versus Riseth».

- Erik gjorde en veldig god kamp, og folk husker siste landskampen best, sier Riseth - uten å virke fornærmet på våre lesere.

Han avviser at han blir forbannet dersom Hagen får fornyet tillit. Og: Han avviser noen form for rivalisering mellom de to. For Riseth er det kun laget som teller.

- Jeg er glad på Eriks vegne. Det sa jeg også til ham i garderoben etter kampen mot Skottland, og det kom fra hjertet, RBK-spilleren.

Ydmyk Hagen

Erik Hagen toner også ned «duellen» mellom de to.

- Det er hyggelig å vite at noen synes jeg har spilt en god kamp, sier Hagen om tilliten fra folket i kveld.

- Men du blir vel skuffet om du ikke får starte?

- Enten spiller jeg, eller så spiller jeg ikke. Jeg har nullstilt meg etter Skottland-kampen, sier Hagen.

<B>INGEN RIVALISERING: Vidar Riseth er glad på Erik Hagens (bak til høyre) vegne.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media