Norge et langt steg mot semifinale etter ellevill scoringsfest mot Spania

Betina Riegelhuth (27) hamret spanjolene i senk.

DA LILESØSTER BLE STØRST: Betina Riegelhuth leverte en festkamp. Høydepunktet: Målet fra midt på Spanias halvdel da to sekunder gjensto av førsteomgangen.
DA LILESØSTER BLE STØRST: Betina Riegelhuth leverte en festkamp. Høydepunktet: Målet fra midt på Spanias halvdel da to sekunder gjensto av førsteomgangen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge-Spania 29-26 (16-16).

DEBRECEN: (Dagbladet): Her jubler Riegelhuth-søstrene etter at Norge slo Spania 29-26 i den første kampen i hovedrunden - etter en vanvittig thriller.

Nå er Norge så godt som klare for semifinale i Budapest neste helg - men først skal de møte Polen (mandag) og Ungarn (onsdag).

- Det var utrolig deilig å få satt det første skuddet, og så fikk jeg et par til ganske kjapt. Det var en arbeidsseier - utrolig gøy, fastslår Betina Riegelhuth overfor TV 2.

Fulgte hverandre Spanjolene scoret kampens to første scoringer og viste at de hadde til hensikt å revansjere åpningstapet mot Norge fra VM i Serbia i fjor (20-22).

For Norge åpnet Veronica Kristiansen forrykende og satte sine to første avslutninger. Og slik fulgte lagene hverandre tett i førsteomgangen.

Se bare på disse stillingene:

5-5, 7-7, 9-9, 10-10, 11-11, 12-12, 13-13 - og 16-16 da Betina Riegelhuth hamret inn pauseresultatet på ellevilt vis i omgangens siste sekund.

32 mål på 30 min. Etter hvert som Norge fikk satt forsvaret sitt, så kom også mulighetene på kontringer. Det ga Camilla Herrem tre kjappe fulltreffere på kontringer, slik at Norge holdt følge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer