Norge falt 15 plasser på Fifa-rankingen

Men holder Island bak oss.

Norge er i fritt fall på FIFA-rankingen i fotball og er ranket på 54. plass i november. Det betyr at Åge Hareides spillere har falt 15 plasser på en måned.

Norge har 572 poeng på rankingen som ble offentliggjort onsdag. Dermed er også Norge ranket som det nest dårligste av de landene vi spiller mot i VM-kvalifiseringen. Makedonia som også har falt tre plasser på rankingen siden sist, er forbi Norge med sine 603 poeng. Nå har de norske landslagsspillerne bare Island bak seg.

Spania leder FIFA-rankingen med 1657 poeng foran Tyskland og Italia. Tyskerne gikk forbi italienerne den siste måneden.

Nederland som spiller i den samme VM-kvalifiseringsgruppen som Norge, er ranket som nummer fire, mens Brasil er på 5. plass.

England er oppe på en delt 10.-plass med Portugal etter at engelskmennene har rykket fram fire plasser på rankingen siden sist. Det betyr at engelskmennene også har passert Frankrike.

(NTB)

FALLER: Åge Hareide og assistentene Ole By Rise og Jørn Jamtfall under kampen mot Nederland på Ullevaal. Foto: Arnt E. Folvik
FALLER: Åge Hareide og assistentene Ole By Rise og Jørn Jamtfall under kampen mot Nederland på Ullevaal. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
Norge falt 15 plasser på Fifa-rankingen