Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge får trolig økt VM-kvote

Alt tyder nå på at Sør-Korea trekker seg fra skøyte-VM på Hamar om tre uker. Dermed ser det ut til at både Ådne Søndrål og Kjell Storelid får delta i mesterskapet.

Svaret får vi i morgen tidlig.

Norge er i utgangspunktet kvalifisert til to VM-plasser for herrer, og bare Hamar-løperen Eskil Ervik har så langt fått klarsignal.

Den andre plassen kriger Ådne Søndrål og Kjell Storelid om. Nå tyder imidlertid alt på at Sør-Korea takker nei til å delta i VM.

- Hvis ikke Sør-Korea melder på sin løper innen klokka 24.00 i natt, vil plassen gå til Europa - og Norge, fortalte sportslig ansvarlig Laila Andersen på en pressekonferanse i dag.

I morgen tidlig vet vi dermed om både Storelid og Søndrål stiller til start.

Dagbladet :på nettet vil komme med mer om saken i morgen tidlig.

Landslagssjef Geir Karlstad har ventet i det lengste med å ta ut Erviks makker til VM. Nå kan han slippe det vanskelige valget.

(Dagbladet :på nettet)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling