Norge fikk bank av Frankrike

- Totalt rævva, sier Kjelling.

(Dagbladet.no): Frankrike - Norge 29-21.

De norske håndballgutta fikk det tøft i sin siste treningskamp før VM starter i Tyskland til helga. Mot gullfavorittene fra Frankrike ble det til slutt åttemålstap.

- Jeg er misfornøyd med det vi gjør og det jeg sjøl gjør. Det er jo totalt rævva, så det er ikke mer å si om det, sier Kristian Kjelling til TV 2.

Spania-proffen skjulte dårlig at han var særdeles misfornøyd med det han sjøl fikk vist mot de franske gutta.

- I dag kommer jeg ikke inn i rytmen jeg vil, og da blir jeg irritert og jævlig forbanna.

Fornøyd Pettersen

Norge holdt følge et par mål bak en god stund i første omgang, men i minuttene før og etter pause gjorde Frankrike et rykk.

Da Norge omsider reduserte fem minutter inn i andre omgang, ledet Frankrike allerede 18-9.

FORBANNA: Kristian Kjelling var ikke fornøyd med egne eller lagets prestasjoner mot Frankrike i kveld. Foto: Scanpix
FORBANNA: Kristian Kjelling var ikke fornøyd med egne eller lagets prestasjoner mot Frankrike i kveld. Foto: Scanpix Vis mer

Landslagssjef Gunnar Pettersen var langt fra like oppgitt som Kjelling.

– Resultatet ble ikke så halvgalt. Det måtte vi regne med at vi måtte tape med her nede. Det ser styggere ut enn det er, sier Pettersen til NTB.

Strand og Jensen tilbake

Jan Thomas Lauritzen og Bjarte Myrhol var ute på grunn av sjukdom, mens Kjetil Strand og Johnny Jensen var tilbake etter skader.

– Strand er god i de første 25 minuttene, og med Jensen i forsvar slipper vi ikke inn 30 mål, sier Pettersen.

Nettopp å slippe inn maks 30 mål var målsetningen han presenterte for gutta før kampen. Det kan høres defensivt ut, men på bortebane mot VM-favoritten mener Pettersen man må regne med tap.

– I denne kampen regnet jeg med mellom fem og ti mål. Når vi i tillegg fikk franske dommere blir ikke seierssjansene veldig store, sier han.

VM åpner fredag, men Norge spiller sin første kamp mot Angola på lørdag. Søndag møter de Ungarn, mens gruppespillet avsluttes mot Danmark på mandag.

Norge fikk bank av Frankrike